MENÜ

Vámpírok Világa
"Mindig nyitott szemmel járj,tovább élsz"

Helló Mindenkinek!

Sok mindent megtalálhattok itt az oldalomon képeket,sztár pletyiket és hasonlókat. Lesznek versenyek és kérdések amikre ha válaszoltok kaphattok valamit!Képet vagy filmet,esetleg zenét vagy videót!!Nem nagy de ha nyersz ez is valami!!Játszatok és szavazzatok!!

Jó szórakozást!

Üdv:VyVyEnCsók2010.09.18.17:46:23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ian_somerhalder_01.png    image-26be_4c3f732b.gif      ian_somerhalder_02.png    ian_somerhalder_03.png         nina_dobrev_01.pngnina_dobrev_03.png

 

nina_dobrev_02.png    nina_dobrev_04.png

 

nina_dobrev_05.png   paul_wesley003.png

 paul_wesley004.pngpaul_wesley_002.png

 

vampir_naplok.jpg

vampir_naplokhatter.jpg

 

sub3vbkj9eawpi80m5b0.jpg

 

vampir_naplokhatter2.jpg

vampirnaplok.gif  vampirnaplok02.gif   vampirnaplok02.png

vampirnaplok_1.png

vd2.png

 

 

 

Hírek

 • Nina Dobrev felcsípte Ian Somerhaldert?
  2010-12-03 20:22:42

  Nina és ian között tagadhatatlanul működik kémia,de űgy tűnik,nemcsak a sorozatban.A hollywoodlife.com megkérdezett egy testbeszéd-szakértőt, Dr. Lillian Glasst a páros metakommunikációjáról, aki megállapította, hogy valóban folyik valami a két sztár között, de szerinte Nina érzelmei kissé egyoldalúak!

  – A kémia megvan, de megpróbálják elrejteni a vonzalmukat – mondta Dr. Glass miután megvizsgált néhány fotót, melyek egy Lakers meccsen és egy Venice-i bevásárló-körúton készültek a két sztárról.
  – Nina teljesen odavan Ianért, ez nem kérdés. Mindig nézi őt, vagy odahajol hozzá. El tudják hallgatni, amit akarnak, de a test nem hazudik! Az igazság a testbeszéden keresztül mindig kiderül.

  A szakértő véleménye szerint, ha kettejük közül valaki szeretné ezt a kapcsolatot titokban tartani, az a páros férfi tagja.

  – Ian a kezét a zsebében tartja (akkor is, amikor vásárolnak), ami azt jelenti, hogy ő el akarja rejteni egymáshoz való viszonyukat, és a hüvelykujját is lefelé tartja, ez azt mutatja, hogy semmit sem akar napvilágra hozni. Az ajka feszes, teljesen zárt, ami arra utal, hogy vissza akar tartani valamit, tagadná ezt a kapcsolatot.

  Mi azért reméljük, hogy Ian nem fogja vissza túl sokáig az érzéseit. Az utolsó dolog, amit a rajongók szeretnének, hogy ez a kapcsolat megszakadjon, mert Elena és Damon véresen tökéletesek együtt!

  vampirnaplok02.gif

 • Ian és Nina
  2010-09-18 18:19:06

  Ian Somerhalder és Nina dobrev nem csak barátok lehetnek.A forgatásokon kívül bohóckodnak,moziba járnak,együtt vásárolnak,ilyen olyan helyekre mennek.Sok hasonlóság van köztük!Itt már nem csak egy egyszerű barátságról van szóNyelvöltésMindig együtt vannak!!Többet lehet látni Mr. Somerhalderrel mint a másik szívtipróval Paul Wesley-vel(Stefan Salvatore-val).Ian és Nina nagyon jól kijönnek egymással!!Egy biztos ha csók jelenetről van szó nem okozna akadályt főleg ha éreznek is valamit egymás iránt.Csók

  Hoztam pár paparazzi képet amin végre láthatjuk kivel is jár való életben a mi Damon-ünk. A hölgyet Meghan Auld-nak hívják, aki maga is színész játszott például a Szex és New Yorkba.   Nézz képeket:normal_ian-somerhalder-meghan-auld-couple-03.jpg

  Választhatott volna egy kicsit szebb lányt is, de hát nem lehet mindenkinek egyforma izlése nem igaz lányok?

Szavazás

A Breaking dawn-ban JAcob kibe vésődik?
Renesmee
Bella
Alice
Rosalie

Asztali nézet