MENÜ

Vámpírok Világa
"Mindig nyitott szemmel járj,tovább élsz"

KRISTEN STEWART:403px-kristen_stewart_life_magazine_1.jpg

 

Kristen Jaymes Stewart (Los Angeles, 1990. április 9. – ) amerikai színésznő

 

Élete:

Los Angelesben született, de kiskorában Coloradóban élt és csak később költözött vissza Los Angelesbe. Jelenleg szüleivel és bátyjával, Cameronnal is ott él.

Az ismertséget a Pánikszoba című film hozta meg neki, melyben Jodie Foster lányát játszotta – ezt a szerepet Hayden Panettiere is szerette volna megkapni.

Három egymást követő évben is jelölték a Young Artist Awards-ra – 2003-ban a Pánikszoba, 2003-ban a Jéghideg otthon (Cold Creek Manor) és 2005-ben az Undertown című filmekben nyújtott alakításáért. Az igazi sikert az Alkonyat sorozat hozta meg számára.

Filmográfia [szerkesztés]

Év↓Cím↓Eredeti cím↓Szerep↓
2011 Alkonyat – Hajnalhasadás The Twilight Saga: Breaking Dawn Bella Swan
2010 K-11 K-11 Butterfly
2010 Alkonyat – Napfogyatkozás The Twilight Saga: Eclipse Bella Swan
2010 The Runaways The Runaways Joan Jett
2010   Welcome to the Rileys Mallory
2009 Alkonyat – Újhold The Twilight Saga: New Moon Bella Swan
2009 Kalandpark Adventureland Em Lewin
2008 Alkonyat The Twilight Saga: Twilight Bella Swan
2008 Hipervándor Jumper Sophie
2008 Minden azzal kezdődött… What Just Happened? Zoe
2008   The Yellow Handkerchief Martine
2007   Cutlass Young Robin
2007 A nők hálójában In the Land of Women Lucy Hardwicke
2007 Út a vadonba Into the Wild Tracy Tatro
2007   The Cake Eaters Georgia
2007 A hírnök The Messengers Jess Solomon
2005 Kegyetlen faj Fierce People Maya
2005 Zathura – Az űrfogócska Zathura: A Space Adventure Lisa
2004 Áramlat Undertow Lila
2004 Beszélj! Speak Melinda Sordino
2004 Kapd el a kölyköt! Catch That Kid: Mission Without Permissoin Maddy
2003 Jéghideg otthon Cold Creek Manor Kristen Tilson
2002 Pánikszoba Panic Room Sarah Altman
2001 Birtokviszony The Safety of Objects Sam Jennings

 

 

Hírek

 • Nina Dobrev felcsípte Ian Somerhaldert?
  2010-12-03 20:22:42

  Nina és ian között tagadhatatlanul működik kémia,de űgy tűnik,nemcsak a sorozatban.A hollywoodlife.com megkérdezett egy testbeszéd-szakértőt, Dr. Lillian Glasst a páros metakommunikációjáról, aki megállapította, hogy valóban folyik valami a két sztár között, de szerinte Nina érzelmei kissé egyoldalúak!

  – A kémia megvan, de megpróbálják elrejteni a vonzalmukat – mondta Dr. Glass miután megvizsgált néhány fotót, melyek egy Lakers meccsen és egy Venice-i bevásárló-körúton készültek a két sztárról.
  – Nina teljesen odavan Ianért, ez nem kérdés. Mindig nézi őt, vagy odahajol hozzá. El tudják hallgatni, amit akarnak, de a test nem hazudik! Az igazság a testbeszéden keresztül mindig kiderül.

  A szakértő véleménye szerint, ha kettejük közül valaki szeretné ezt a kapcsolatot titokban tartani, az a páros férfi tagja.

  – Ian a kezét a zsebében tartja (akkor is, amikor vásárolnak), ami azt jelenti, hogy ő el akarja rejteni egymáshoz való viszonyukat, és a hüvelykujját is lefelé tartja, ez azt mutatja, hogy semmit sem akar napvilágra hozni. Az ajka feszes, teljesen zárt, ami arra utal, hogy vissza akar tartani valamit, tagadná ezt a kapcsolatot.

  Mi azért reméljük, hogy Ian nem fogja vissza túl sokáig az érzéseit. Az utolsó dolog, amit a rajongók szeretnének, hogy ez a kapcsolat megszakadjon, mert Elena és Damon véresen tökéletesek együtt!

  vampirnaplok02.gif

 • Ian és Nina
  2010-09-18 18:19:06

  Ian Somerhalder és Nina dobrev nem csak barátok lehetnek.A forgatásokon kívül bohóckodnak,moziba járnak,együtt vásárolnak,ilyen olyan helyekre mennek.Sok hasonlóság van köztük!Itt már nem csak egy egyszerű barátságról van szóNyelvöltésMindig együtt vannak!!Többet lehet látni Mr. Somerhalderrel mint a másik szívtipróval Paul Wesley-vel(Stefan Salvatore-val).Ian és Nina nagyon jól kijönnek egymással!!Egy biztos ha csók jelenetről van szó nem okozna akadályt főleg ha éreznek is valamit egymás iránt.Csók

  Hoztam pár paparazzi képet amin végre láthatjuk kivel is jár való életben a mi Damon-ünk. A hölgyet Meghan Auld-nak hívják, aki maga is színész játszott például a Szex és New Yorkba.   Nézz képeket:normal_ian-somerhalder-meghan-auld-couple-03.jpg

  Választhatott volna egy kicsit szebb lányt is, de hát nem lehet mindenkinek egyforma izlése nem igaz lányok?

Szavazás

A Breaking dawn-ban JAcob kibe vésődik?
Renesmee
Bella
Alice
Rosalie

Asztali nézet